Enchiladas originale de brânză cu sos de Chili

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Enchiladas originale de brânză cu sos de Chili. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 766 calorii, 27G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână usturoi praf, pudră de chili, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 200 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sos De Chili Enchiladas, Rellenos de pui cu Chili și brânză (piept de pui umplut-original ), și Chili ' n ' brânză Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați untura sau uleiul vegetal într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Când este cald, amestecați făina până când nu există bulgări. Continuați să amestecați cu telul până când rouxul devine maro deschis, trei până la patru minute.
Adăugați toate ingredientele uscate, amestecați bine și lăsați să gătească un minut.
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă până când amestecul este neted. Odată ce fierbe, reduceți căldura la minim pentru a menține un foc mic. Gatiti pana se ingroasa si bogata, aproximativ 15 minute.
Pentru enchiladas cu brânză: reglați suportul cuptorului în poziția a treia inferioară și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Adăugați untura sau uleiul vegetal într-o tigaie mică setată la foc mediu-mare. Când stelele de ulei strălucesc, adăugați una dintre tortilla de porumb. Gatiti pana se umfla si se rumeneste usor, aproximativ 30 de secunde in total. Întoarceți-vă la jumătatea drumului cu o pereche de clești. Când ați terminat, transferați tortilla pe niște prosoape de hârtie. Repetați procesul cu tortilele rămase.
Luați două dintre tortilla și adăugați câte 1/4 cană de brânză și 1 lingură de ceapă tocată.
Rulați-le și așezați-le, cu cusătura în jos, pe o placă rezistentă la cuptor. Se acoperă cu 1/2 cană de sos de chili, urmată de 1/4 cană de brânză. Repetați procesul de încă trei ori.
Transferați farfuriile la cuptor și coaceți până când sosul clocotește și brânza s-a topit complet, aproximativ 10 minute. Scoateți cu grijă farfuriile și garnisiți cu mai multă ceapă tocată.