Enchiladas De Pui Cu Smântână Fermecată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați enchiladas de pui cu smântână fermecată. Această rețetă servește 15 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 165 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză monterey jack, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Enchiladas De Pui Cu Smântână, Enchiladas De Pui Cu Smântână, și Enchiladas De Pui Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Combinați puiul, smântâna, sarea și piperul într-un castron; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Înmuiați tortilele de porumb în uleiul fierbinte pe rând până se înmoaie, aproximativ 10 secunde fiecare. Puneți o lingură de amestec de pui pe fiecare tortilla, întindeți-o în centru și rotiți-o într-un cilindru.
Așezați cusătura în jos în vasul de copt pregătit. Când toate tortilele sunt umplute și rulate, presărați ardeii iute verzi peste toate și acoperiți cu brânza Monterey Jack mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit și enchiladele sunt fierbinți, 12 până la 15 minute.