Enchiladas de pui cu Salsa verde

Rețeta Enchiladas de pui cu Salsan verde este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 1167 calorii, 86G de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, jalapeincurbo, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Mic Lot Verde Salsa Verde Pui Enchiladas, Salsa Verde-sos Tomatillo verde pentru Enchiladas, și Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați dovleceii, ceapa și porumbul și gătiți, amestecând, până când ceapa începe să se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați puiul, Monterey Jack, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Se amestecă pentru a combina. Ștergeți tigaia și încălziți uleiul rămas la foc mediu. Pe rând, gătiți tortilele în ulei până se înmoaie, 10 până la 15 secunde pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Împărțiți amestecul de pui între tortilla, înfășurați-le și așezați-le cu cusătura în jos într-un vas mare de copt.
Coaceți până se încălzește, 8 până la 10 minute. Într-un robot de bucătărie, pulsați tomatillos, jalapeo, coriandru, suc de lămâie și 1/2 linguriță sare până se toacă mărunt.
Serviți enchiladele cu salsa și smântână, dacă utilizați.