Enchiladas De Creveți
Enchiladas reteta creveți ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. Acest curs principal are 459 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză cheddar și monterey, salsa, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Încercați Enchiladas De Creveți, Enchiladas De Creveți, și Creveți Enchiladas Suizas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați 4 linguri de ulei de măsline, usturoi, ghimbir, sos fierbinte și creveți. Se acoperă bine creveții cu amestec și se marinează 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți un vas de plăcintă de sticlă de 9 inci cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Umpleți tortilla de făină cu creveți marinați, amestec de brânză și salsa. Îndoiți tortilele într-o rulou și puneți-le în vasul de plăcintă uns.
Întindeți un strat subțire de salsa deasupra tortilelor.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 20 de minute sau până când creveții sunt roz.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.