Enchiladas de carne de vită și orez
Beef ' N ' Rice enchiladas durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 546 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 1,61 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți brânză cheddar, tortilla de făină, amestec de orez și paste și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Enchiladas de carne de vită și orez, Enchiladas De Vită, și Enchiladas De Vită.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă orezul spaniol și 1-1 / 4 căni de sos enchilada.
Lingurați aproximativ 2/3 cană amestec de carne de vită în centrul fiecărei tortilla. Acoperiți fiecare cu 1/3 cană de brânză; rulați.
Așezați într-un 13-in negreased. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu sosul enchilada rămas și brânza.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 8-10 minute sau pana se topeste branza.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Enchilada. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.