Enchiladas Cu Brânză
Reteta Enchiladas Cheesy ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Enchiladas Cu Brânză, Enchiladas De Pui Cu Brânză, și Brânză De Dovlecei Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți uniform fundul a două vase de copt de 13 pe 9 inci cu 1 cană de sos fiecare.
Amestecați brânzeturile împreună într-un castron mare până se combină uniform și tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fumează, aproximativ 5 minute. Testați temperatura uleiului scufundând cu atenție marginea unei tortilla în ulei—ar trebui să buleze puternic. Odată ce uleiul este fierbinte, folosiți o spatulă metalică pentru a scufunda cu atenție tortilele pe rând până când se formează bule în jurul fiecăruia, aproximativ 5 până la 10 secunde. Întoarceți și prăjiți încă 5 secunde sau până când marginile fiecărei tortilla sunt ușor crocante, dar nu se rumenesc.
Transferați pe foaia de copt pregătită și aranjați într-un singur strat. Repetați cu tortilele rămase, separând straturile cu prosoape de hârtie.Ștergeți tortilele cu prosoape de hârtie pentru a absorbi orice exces de ulei, apoi umpleți fiecare cu 2 linguri de amestec de brânză și 2 lingurițe de ceapă.
Rulați pentru a închide umplutura și așezați tortilele în vasele de copt, cu cusătura în jos, așezând 12 enchiladas în fiecare fel de mâncare. Distribuiți uniform restul de 1 cană de sos pe ambele vase de copt și deasupra cu restul de 2 1/2 căni de brânză.
Coaceți până când enchiladele sunt fierbinți și bulbucate, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute înainte de servire.Asocierea băuturilor: Piramida Hefeweizen, statul Washington. O bere ușoară și strălucitoare de grâu, cum ar fi aceasta, va ajuta Tex-Mex grele precum aceste enchiladas să coboare mai ușor și să stea mai confortabil odată ce ați mâncat. Berea nu va fi o forță majoră, din punct de vedere al gustului, dar flotabilitatea și textura ei sunt perfecte.