Empanadas cu slănină și ouă

Empanadas cu slănină și ouă
Rețeta Bacon și Empanadas de ou ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 35 minute. O porție conține 364 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Food.com are 7 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Empanadas Cu Slănină Și Scoici pentru rețete similare.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este CVNE Seleccion de fincas Tempranillo. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de mineral din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Asociere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista