Empanadas Bolivian (salte Cuprulosas) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, piper, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Păstrăv Umplut Bolivian, Pui Bolivian Picant, și Cocadas (Bomboane Boliviene De Nucă De Cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați puiul cu 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați 2 lingurițe de ulei; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați pui; gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul; rupeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Reduceți căldura la mediu; adăugați 1 linguriță de ulei și ceapă galbenă în tigaie. Gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa verde, pasta aji amarillo, chimenul și oregano; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aji Amarillo Chili Paste
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
9
Adăugați 1/4 linguriță piper, 1/8 linguriță sare, bulion, zahăr, oțet și cartof; aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 10 minute sau până când cartoful este aproape fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Adăugați pui mărunțit, mazăre și pătrunjel; gătiți încă 5 minute sau până când cartoful este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Presărați gelatina peste 1/4 cană de apă într-un castron mic; lasa sa stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați amestecul de gelatină, măsline și stafide în amestecul de cartofi; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Lingura într-un castron; se răcește 15 minute. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De Porumb
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Combinați untul și semințele de annatto într-o cratiță; gatiti la foc mic 5 minute sau pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Annatto
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Aruncați annatto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
15
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
16
Combinați făina, zahărul și 1/4 linguriță de sare într-un bol al unui mixer; bateți la viteză mică folosind atașamentul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
17
Adăugați 1/4 cană de unt de annatto, 1/2 cană de apă caldă și 1 ou; bateți la viteză medie 2 minute sau până când aluatul este lipicios și elastic. Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic; formați într-un dreptunghi. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
18
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Formați aluatul în bile de 16 (1 1/4 inch). Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-un cerc de 5 inci pe o suprafață făinoasă. Lingura 2 linguri de umplere în centrul fiecărui cerc, compactarea într-o formă ovală. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a face o formă de jumătate de lună; apăsați marginile împreună pentru a sigila. Țineți în poziție verticală, astfel încât cusătura să fie deasupra. Începând de la 1 capăt, ciupiți cusătura de aluat între deget și degetul mare și răsuciți cusătura în frânghie împotriva umplerii, continuând să ciupiți și să răsuciți până ajungeți la celălalt capăt pentru a sigila. Saltea sigilată ar trebui să semene cu un fotbal lung de 4 inci, cu sertizare cu roped deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
20
Așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament. Repetați procedura cu aluatul rămas și umplutura (acoperiți sareca pentru a preveni uscarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
21
Adăugați 1 linguriță de apă caldă și albuș de ou în untul de annatto rămas, răzuind tigaia pentru a îndepărta cât mai mult unt posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Annatto
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
22
Periați amestecul peste sareaeas.
23
Coaceți la 450 timp de 18 până la 20 de minute sau până când crusta este setată și umplutura este bine încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch