Empanada de pui cu Chorizo, stafide și măsline

Empanada de pui cu Chorizo, stafide și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Empanada de pui cu Chorizo, stafide și măsline. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 268 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, chorizo, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Empanadas De Pui Cu Chorizo, Stafide Și Măsline, Pui Cu Măsline, Stafide Și Orez Cu Spanac, și Pulpe de pui fierte cu ceapă perlată, măsline verzi, stafide aurii și lămâie conservată.

Instrucțiuni

1
Pat de pui uscat si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc puiul, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute în total și se transferă pe o farfurie. Saut ceapa, usturoiul și frunzele de dafin în grăsimea rămasă în tigaie, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați chorizo și boia și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Adăugați măsline, stafide, vin și bulion și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind orice bucăți maro. Întoarceți puiul în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie, apoi reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți puiul, acoperit, răsturnând o dată, până se înmoaie, 25 până la 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați puiul pe o farfurie curată. (Sosul în tigaie ar trebui să aibă consistența smântânii grele; dacă nu, fierbeți rapid până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.) Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, aruncați pielea și oasele și tocați grosolan carnea. Amestecați puiul în sos și aruncați frunzele de dafin. Se condimentează cu sare și piper, apoi se răcește umplutura, neacoperită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Formați aluatul într-o bilă, apoi înfășurați în folie de plastic unsă (partea unsă) și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 de metri pătrați.F. Ungeți o tigaie superficială de 15 x 10 inci (adâncime de 1 inch) cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Împărțiți aluatul în jumătate, apoi întindeți 1 jumătate (păstrați aluatul rămas acoperit cu folie de plastic) pe o suprafață făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 15 pe 10 inci și transferați în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Întindeți umplutura uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch și umeziți marginea cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Întindeți aluatul rămas în același mod, apoi aranjați peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Rotiți marginile și apăsați pentru a forma o jantă decorativă. Faceți o gaură de 1 inch (o aerisire cu abur) în centrul empanada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Coaceți empanada 15 minute, apoi periați crusta cu 3/4 lingură de ulei și coaceți până când crusta se rumeneste, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor și periați empanada cu restul de 3/4 lingură de ulei. Se răcește 10 minute în tigaie pe un raft, apoi glisați empanada pe raft folosind o spatulă metalică largă și se răcește pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Tăiați empanada în pătrate și serviți cald sau la temperatura camerei.
1
* Umplerea poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Empanada poate fi făcută cu 4 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei. Dacă doriți, reîncălziți într-un cuptor preîncălzit 375 de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot de Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Vița de vie este plantată în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produce vinuri cu un caracter distinctiv ferm, tanic.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă iese în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi și mătăsoase pe palat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista