Eglefin la cuptor (sau scoici/cod)

Eglefin la cuptor (sau scoici/cod)
Eglefinul copt (sau scoici/cod) este un pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 677 calorii. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pesmet, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Eglefin Copt, Eglefin Copt, și Eglefin copt cu Uglimol sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425.Spălați și uscați fileurile de pește, apoi condimentați cu sare.Între timp, amestecați pesmet, unt topit, suc de lămâie, sare, piper și praf de usturoi.Va trebui să pulverizați niște spray de gătit pe pesmet pentru a vă asigura că sunt suficient de umede. Pesmetul ar trebui să se formeze în firimituri umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
File De PeșteFile De Pește
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți peștele într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Turnați vinul alb în jurul peștelui, asigurându-vă că nu acoperă efectiv peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați amestecul de pesmet uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Puneți peștele (pentru eglefin sau cod) la cuptor pentru aproximativ 10-12 minute, până aproape gata.Apoi, poate doriți să fierbeți peștele timp de un minut sau două doar pentru a crocanta toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții1
Scor De Sănătate61
Revista