Eglefin cu sos de brânză

Eglefin cu sos de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați eglefinul cu sos de brânză. Această rețetă servește 4 și costă 5,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 635 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici îmbuteliat, nucșoară, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Brânză de eglefin și spanac, Eglefin Prăjit În Tigaie Cu Sos De Ierburi De Lămâie, și Eglefin sotat cu sos de portocale-șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți eglefinul, laptele și sucul de scoici la fiert într-o tigaie la foc mediu. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 68 de minute sau până când peștele este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
EglefinEglefin
PeștePește
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, puneți spanacul într-o cratiță medie. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 3 minute sau până se ofilesc. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Întindeți spanacul într-un vas rezistent la cuptor cu unt. Aranjați peștele peste spanac, lăsând lichidul de gătit în tigaie. Acoperiți cu folie de aluminiu pentru a menține peștele cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Topiți untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Bateți făina și lăsați să buleze 1 minut fără să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți lichidul de braconaj și aduceți la fierbere la foc mediu, șoptind des. Se amestecă cheddarul până se topește, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se toarnă sosul peste pește și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
SosSos
PeștePește
8
Se amestecă pesmetul, parmezanul și pătrunjelul împreună și se presară peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
SosSos
9
Poziționați un suport pentru broiler la aproximativ 6 inchi (15 cm) de căldură și preîncălziți broilerul. Se fierbe aproximativ 2 minute, sau până când toppingul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Serviți imediat.
1
Somon afumat Mornay: felul de mâncare poate fi făcut folosind somon afumat fierbinte, dar condimentați cu atenție, deoarece peștele este deja sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
PeștePește
2
articol var
3
Type_27_data = {};
4
articol
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Eglefinul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista