Ediție limitată de vacanță Fauxreos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 32 de porții cu 215 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână smântână, sare, bastoane de bomboane și alte câteva ingrediente, o puteți face. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fauxreos, Nucă De Cocos Eggnog {Rum Edition}, și Jeleu de cafea, ediție pentru băuturi.
Instrucțiuni
1
Pentru a face cookie-urile: folosind un mixer manual sau stand setat la viteză medie, cremă împreună unt, ambele zaharuri, praf de copt sare, bicarbonat de sodiu, extract de vanilie și ulei de mentă până la combinare. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați gălbenușuri de ou pe rând. Odată încorporat, opriți mixerul și răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Mentă
Mazăre Cu Cocă Violet
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Rulou Cu Fructe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rotiți mixerul la cea mai mică setare. Aruncați în făină și cacao dintr-o dată. Amestecul va fi rigid. Continuați să amestecați până la uniformizare. Opriți mixerul. Folosiți o spatulă pentru a răzui aluatul din vas și frământați ușor pentru a forma o bilă netedă. Folosiți-vă mâinile pentru a aplatiza într-un disc.Puteți începe să rulați aluatul imediat sau îl puteți înfășura cu plastic și la frigider până la o săptămână.Dacă ați păstrat aluatul la frigider, lăsați-l să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia înainte de a începe să se rostogolească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Cerneti putina pudra de cacao pe blat (folosirea cacaoului in loc de faina confera Fauxreos culoarea lor unica inchisa). Folosiți un sucitor pentru a rula aluatul la 1/8" grosime (la fel de gros ca 3 dimes, stivuite).Când ați terminat, glisați o spatulă metalică între aluat și blat pentru a slăbi. Acest lucru va împiedica lipirea cookie-urilor.Un tăietor rotund de 2 "face" Oreos " perfect, dar folosește orice tăietor îți place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cookie-uri Oreo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați cookie-urile și folosiți o spatulă metalică pentru a ridica și transfera pe foaia de cookie.Aranjați cookie-urile pe foaia de cookie-uri ungreased. (Dacă foaia de cookie este îndoită sau neuniformă, aliniați mai întâi cu hârtie pergament.) Cookie-urile nu se vor răspândi în timpul coacerii, astfel încât acestea pot fi aranjate destul de aproape împreună. Puneți foile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adunați, frământați și rulați din nou resturile de aluat rămase, tăind și aranjând la fel pe o prăjitură sheet.To puneți un design pe fursecuri, așezați orice aluat rămas într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec Natural Pentru Prăjituri
6
Se amestecă cu un mixer manual sau stand și se adaugă aproximativ 1 linguriță de apă fierbinte. Continuați să adăugați apă fierbinte, câte o linguriță, până când aluatul s-a subțiat într-o pastă. Puteți adăuga oricând mai mult lichid, dar nu îl puteți lua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
7
Adăugați încet și lăsați fiecare adăugare să se amestece complet înainte de a adăuga mai mult. Când amestecul atinge o consistență asemănătoare înghețului, folosiți o spatulă pentru a-l răzui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferați într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf foarte mic sau într-o pungă Ziploc rezistentă, cu o gaură mică înfiptă în colț.Holiday Oreos au modele cu tematică de iarnă deasupra lor, cum ar fi fulgi de zăpadă și patine de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Oreo
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
9
Odată ce fursecurile au fost decorate, coaceți timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt destul de ferme la atingere. Dacă cuptorul dvs. are un element de încălzire neuniform, rotiți foile de cookie după șase minute. Odată ce fursecurile s-au copt, răciți bine, direct pe raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru a face umplutura: cu un mixer de mână sau stand, smântână împreună scurtare/unt, zahăr pudră, vanilie și sare. Cremă la viteză medie timp de cinci minute; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui vasul periodic. Timpul lung de amestecare aerează umplutura, făcând-o deosebit de albă și mai puțin pietroasă.Folosind o spatulă, transferați jumătate din umplutură într-o pungă mică de patiserie prevăzută cu un vârf simplu. Alternativ, puteți folosi o pungă Ziploc cu colțul tăiat ca o pungă de patiserie improvizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați uleiul de mentă și colorantul alimentar în amestecul rămas și bateți până se colorează uniform (sau nu! Arată foarte frumos Cam învârtit și neuniform). De asemenea, transferați acest amestec într-o pungă de conducte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Mentă
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
12
Pentru a asambla cookie-urile: răsturnați jumătate din napolitane cu susul în jos. Pe fiecare, pipă un vârtej de umplutură de vanilie, ca și cum ai face un simbol yin-yang. După aceea, pipă pe cealaltă jumătate cu menta. Pentru a termina, presărați fiecare prăjitură cu generozitate cu bucăți de trestie de bomboane zdrobite, apoi acoperiți cu napolitane rămase. Apăsați în jos cu degetele, aplicând o presiune foarte uniformă, astfel încât umplutura să se răspândească uniform pe cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Mentă
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Transferați cookie-urile într-un recipient etanș și dați-le la frigider pentru câteva ore. Acest lucru este crucial. După biciuirea umpluturii, va fi destul de moale. Refrigerarea va solidifica umplutura, redându-i textura adecvată și lipind-o cu napolitane. Dacă intenționați să înmuiați fursecurile, păstrați-le la congelator până când este nevoie (scufundarea lor în timp ce este rece ajută ganache-ul să le acopere într-un strat mai gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Pentru a face stratul de ciocolată albă: într-o tigaie mică de sos, aduceți smântâna la foc mic. Opriți focul și începeți să adăugați ciocolată albă puțin câte puțin, în timp ce bateți. Continuați să bateți până când ciocolata albă s-a topit complet. Dacă amestecul devine prea gros sau prea rece și se pare că ciocolata albă a încetat să se topească, dați focul la minim și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și Miere
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Bateți în sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Transferați acest amestec de ciocolată albă în cel mai mic castron pe care îl aveți, care îl va găzdui. (Acest lucru creează mai multă adâncime, facilitând scufundarea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Lăsați ciocolata albă să stea, amestecând ocazional pentru a preveni formarea unei piele, până când nu mai este fierbinte. Ar trebui să fie despre temperatura corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
18
Înmuiați fursecurile: aveți o tavă căptușită cu pergament în apropiere.Aruncați un cookie în centrul bolului. Folosiți o furculiță pentru a o scufunda complet. Ridicați-l din ganache și atingeți furculița de marginea vasului destul de ferm pentru a încuraja excesul de ganache să se scurgă. Trageți partea de jos a cookie-ului peste marginea vasului pentru a îndepărta orice exces de jos și transferați-l în tigaia căptușită cu pergament.Continuați să scufundați toate cookie-urile; dacă ganache-ul devine prea gros, cuptorul cu microunde timp de doar 10 secunde și amestecați cu o furculiță pentru a restabili fluiditatea, apoi continuați să scufundați.Dați la frigider fursecurile timp de aproximativ 20 de minute, până când ganache-ul s-a întărit. Înmuiați fursecurile a doua oară, încălzind vasul de ganache în cuptorul cu microunde, după cum este necesar. Întoarceți cookie-urile la frigider pentru a seta, și apoi? Sapă.Păstrați cookie-urile înmuiate în frigider timp de câteva zile. Cookie-urile nedipate vor dura, refrigerate, aproximativ două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat