Edamame și salată de ceapă caramelizată

Edamame și salată de ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de ceapă edamame și caramelizată. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 275 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mazăre de zăpadă, iaurt grecesc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel-Salată De Ceapă Caramelizată, Cotlete de miel cu salată de ceapă roșie caramelizată, și Salată de cartofi cu slănină și ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru ceapa caramelizată: într-o oală medie, adăugați untul și puneți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa și presărați sare, amestecând o dată pentru a acoperi și reduceți focul la mediu-scăzut. Se lasă să se caramelizeze încet, până se rumenesc auriu închis și marginile sunt crocante, 12 până la 15 minute, amestecând doar de câteva ori în timpul procesului. Condimentează și scoate de pe foc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Se amestecă iaurtul cu cilantro, sucul de lămâie, șalotele și nectarul de agave. Condimentează cu sare și piper. La frigider până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1
Combinați edamame, mazărea de zăpadă și roșiile într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați pansamentul și ceapa caramelizată și aruncați bine haina. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3
Pentru a servi, lingurați salata într-un vas de servire.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista