Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Edamame Guacamole. Această rețetă servește 8. O porție conține 60 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de avocado, piper, flori de broccoli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Edamame Guacamole, Edamame Guacamole, și Guacamole cu Edamame și Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală medie cu apă la fierbere. Pregătiți o baie de gheață și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Gatiti fasolea edamame la fierbere pana se inmoaie, 10-11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și șocați în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4
Se scurge bine.
5
PUREAȚI avocado, suc de lămâie, usturoi și jalape circularo într-un robot de bucătărie la viteză mare.
Adăugați fasolea edamame și procesul la viteză mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
7
Între timp, gătiți broccoli la fierbere până se înmoaie, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Scurgeți broccoli și șocați în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Gheață
9
Se scurge bine și se usucă.
10
Adăugați broccoli în amestecul edamame și procesați cu viteză mare până când este foarte neted, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, pentru a încorpora toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Transferați amestecul într-un castron mediu și pliați ingredientele rămase, amestecând cu o spatulă de cauciuc până se încorporează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
12
Transferați guacamolul într-un recipient etanș și refrigerați până la răcire, aproximativ 1 oră, înainte de a servi cu acompaniament la alegere. (Guacamolul se va păstra la frigider până la două zile.)
De la Mindful Eating de Miraval Resort & Spa. Drepturi de autor 2012 Miraval Resorts, LLC. Fotografie de Dana Gallagher. Publicat și distribuit în Statele Unite de Hay House, Inc.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.