Edamame cu vinetă de muștar
Edamame cu Vinaigrette de muștar este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată Edamame cu vinetă de Chia, Edamame Și Salată De Porumb Cu Vinetă De Oregano, și Friptură de flanc cu Edamame sotat și pansament Wasabi-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați ulei, amestecând cu un tel până se combină bine.
Gatiti edamame in apa clocotita 4 minute.
Adăugați ceapa și țelina; gatiti 1 minut.
Adăugați amestecul edamame în vinaigretă; aruncați bine pentru a acoperi. Se amestecă pătrunjelul. Se răcește 1 oră.