Eclere Acoperite Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă
Eclairurile acoperite cu ciocolată umplute cu cremă sunt un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 95 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați untul, spălarea ouălor făcute din ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Eclere De Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, Covrigi Acoperiți Cu Ciocolată Albă Umpluți Cu Biscoff, și Produse de patiserie franceze} eclere de ciocolată și pufuri de cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați două rafturi pentru cuptor în pozițiile superioare și inferioare-medii și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Tăiați două foi de hârtie pergament pentru a se potrivi cu două tigăi de foi. Îndoiți fiecare foaie de hârtie pergament în treimi pe drum lung sau trageți două linii orizontale lungimea hârtiei pentru a o împărți uniform în treimi. Liniile de pe pergament vor fi un ghid util pe măsură ce scoateți aluatul mai târziu. Pune deoparte.
Umpleți o pungă de tubulatură prevăzută cu un vârf rotund de dimensiuni medii (se recomandă numărul 8, nimic mai mare) la jumătate cu P. Introduceți o cantitate mică de aluat pe fiecare dintre cele patru colțuri ale a două tigăi de foi, apoi aderați pergamentul pregătit (cu linii desenate cu fața în jos) la Tigăi folosind tampoanele de aluat ca lipici. Pipe p. choux în cilindri aproximativ 3-3 1/2 inch în lungime lăsând aproximativ 1 1/2 inch de spațiu între fiecare. Ar trebui să urmăriți să placați aproximativ douăsprezece pe tigaie standard de 13x18 inch.
Periați fiecare dintre cilindri cu spălare de ouă, asigurându-vă că partea superioară și părțile laterale au fost acoperite. Trageți ușor o furculiță de-a lungul părții superioare și laterale a cilindrului pe drumul lung, făcând ușoare indentări cu dinții.
Coaceți p. choux-ul pentru 20 de minute, apoi rotiți tigăile și lăsați cuptorul la 350 de grade F și coaceți până când cojile devin un maro auriu uniform (chiar și în crăpături și crăpături), aproximativ 20 de minute suplimentare. Lăsați cojile să se răcească complet pe pergament.
Bateți crema de patiserie răcită până când este netedă și cremoasă. Umpleți o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mic, rotund (recomandat #
la jumătate cu cremă de patiserie și dați deoparte. Folosind un cuțit de tăiat, găuriți două găuri mici în fundul fiecăreia dintre cochilii, câte una la fiecare capăt. Introduceți crema de patiserie în fiecare dintre găuri, oprindu-vă când crema iese din incizie. Ștergeți orice exces de cremă.
Topiți ciocolata într-un castron așezat peste o oală cu apă, având grijă să nu lăsați apa să atingă ciocolata. Smântână caldă, unt și sare (microundele sunt grozave pentru asta) până când untul se topește și smântâna se simte caldă la atingere.
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată în cazanul dublu și se amestecă până când ciocolata se topește complet. Se amestecă siropul de porumb până când glazura este netedă și strălucitoare, fără bulgări vizibile.
Țineți fiecare eclair cu fața în jos și înmuiați partea superioară direct în glazură, scufundându-l suficient pentru a acoperi partea superioară. Trageți eclair în sus și departe de castron, scuturând excesul.
Așezați eclerele la frigider pentru câteva minute pentru a le ajuta să se instaleze, dar nu le lăsați acolo prea mult timp, altfel vor începe să devină umede și cauciucate. Se servesc cel mai bine la scurt timp după umplere și geamuri.