Easy Pere Cizmar

Easy Pere Cizmar
Easy pere Cizmar ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 264 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, coniac, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear Cobbler " Fulgi De Ovăz, Pere Turtă Dulce Cizmar, și Ghimbir-Pere Cizmar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Stropiți fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci cu 1 1/2 linguri de unt. Aranjați jumătățile de pere în 3 rânduri, tăiați părțile în jos, peste unt. Puneți ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Combinați făina, 1/2 cană zahăr granulat, praful de copt și sarea într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați 1 1/2 linguri de unt, lapte și coniac și amestecați până se amestecă bine. Puneți aluatul în jurul jumătăților de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Combinați 1/2 cană zahăr granulat, zahăr brun și coajă de lămâie; presărați peste jumătăți de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista