Easy Herb-Pui Coace
Easy Herb-Chicken Bake ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 221 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de unt, ardei gras, cremă condensată de supă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Easy Herb-Pui Coace, Dieta Ierburi De Pui Coace, și Lemon-Herb Pui & Orez Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 400 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras și sarea condimentată; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă puiul, porumbul și supa; gatiti si amestecati pana se incinge.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele, 1/2 cană de brânză și cimbru. Cu degetele înfăinate, apăsați uniform amestecul de crustă pe partea inferioară și pe laturile de 1 inch în sus ale vasului de copt. Puneți umplutura fierbinte în crustă.
Coaceți 22 până la 30 de minute sau până când crusta este maro aurie.
Se presară deasupra cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Se taie în pătrate; se servește fierbinte.