Dulce și picant vânat sacadat
Dulce și picant vânat sacadat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 162 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 151 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr brun, sos teriyaki, vânat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Dulce n ' picant carne de vită sacadat, Vânat Sacadat, și Rețetă Sacadată De Vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul, ardeiul negru, pudra de ceapă, sarea de usturoi, Sucul de lămâie, fumul lichid, boia, sosul de ardei iute, sosul Worcestershire, sosul teriyaki și sosul de soia într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Adăugați fâșiile de vânat și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 24 de ore.
Amestecați vânatul de câteva ori pe măsură ce se marinează pentru a asigura o absorbție uniformă a marinadei.
Scoateți fâșiile de vânat din marinată și stoarceți excesul. Aruncați marinada rămasă. Aranjați vânatul pe rafturile unui deshidrator alimentar, astfel încât să nu se suprapună.
Uscați vânatul la înălțime până se usucă, dar încă flexibil, aproximativ 4 ore. Sacadatul ar trebui să se îndoaie fără să se rupă. Păstrați sacadatul într-un recipient etanș sau într-o pungă de plastic resigilabilă.