Dulce și picant vânat sacadat

Dulce și picant vânat sacadat
Dulce și picant vânat sacadat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 162 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 151 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr brun, sos teriyaki, vânat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Dulce n ' picant carne de vită sacadat, Vânat Sacadat, și Rețetă Sacadată De Vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună zahărul, ardeiul negru, pudra de ceapă, sarea de usturoi, Sucul de lămâie, fumul lichid, boia, sosul de ardei iute, sosul Worcestershire, sosul teriyaki și sosul de soia într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați fâșiile de vânat și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați vânatul de câteva ori pe măsură ce se marinează pentru a asigura o absorbție uniformă a marinadei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
VânatVânat
4
Scoateți fâșiile de vânat din marinată și stoarceți excesul. Aruncați marinada rămasă. Aranjați vânatul pe rafturile unui deshidrator alimentar, astfel încât să nu se suprapună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
DehydratorDehydrator
5
Uscați vânatul la înălțime până se usucă, dar încă flexibil, aproximativ 4 ore. Sacadatul ar trebui să se îndoaie fără să se rupă. Păstrați sacadatul într-un recipient etanș sau într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
SacadatSacadat
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista