Coaste la grătar asiatice dulci și picante este un fel principal Asiatic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 863 calorii, 61G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. 181 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână pudră cu cinci condimente, sos de soia, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Încercați Dulce și picant asiatice coaste la grătar, Coaste de porc la grătar glazurate cu portocale dulci și picante, și Asiatice inspirat dulce și picant BBQ coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar la aproximativ 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Condimentați ușor coastele cu pudra cu cinci condimente, astfel încât să formeze o crustă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Puneți coastele, cu carnea în sus, peste o zonă a grătarului cu căldură indirectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Lăsați coastele să gătească timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
În timp ce coastele se gătesc, pregătiți sosul pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
8
Adăugați slănina și gătiți încet pentru a-i face grăsimea, aproximativ 4 până la 5 minute. Aruncați particulele cu o lingură cu fante, lăsând grăsimea de slănină în tigaie. Reduceți focul la minim, adăugați șalota și usturoiul și sotati până când sunt parfumate și ușor caramelizate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se toarnă sosul ușor de soia și oțetul de orez. Lăsați lichidul să deglazeze tigaia pentru o clipă, apoi bateți energic pentru a răzui orice bucăți maro de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia Ușor
1 1/2 Cani Sos De Prune
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați sosul hoisin și ketchup-ul și continuați să bateți împreună până când sunt bine încorporate. Fierbeți glazura timp de 2 până la 3 minute. Se amestecă mierea, conservele de caise și zahărul brun, câte 1 lingură. Se fierbe timp de încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Adăugați ghimbirul, bateți și continuați să fierbeți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Bateți sosul de chili și lăsați sosul să fiarbă timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Scoateți tigaia de pe foc. Rezervați 1/4 cană de sos într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
După ce coastele s-au fiert timp de 1 oră, începeți să le ungeți cu sosul de grătar. Înveliți-le bine o dată la 15 minute, până când coastele ating o temperatură internă înregistrează 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
15
Scoateți coastele de pe grătar pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească, tentate cu folie de aluminiu timp de 5 minute. Feliați coastele între fiecare OS și aranjați-le pe un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Placă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
16
Stropiți cu glazura rezervată și garnisiți cu ceapa verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Dressing Japonez De Susan Preparat
17
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coaste de grătar. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca Seaglass rosul de Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.