Dulce și acru pattypan Squash și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați dovleceii Pattypan dulci și acri și fasolea verde. Această rețetă face 32 de porții cu 31 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, semințe de susan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fasole verde dulce și acră, Fasole verde dulce și acră, și Fasole Verde Dulce-Acrișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita 1 minut.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Combinați oțetul de orez și următoarele 3 ingrediente (prin sare) într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Gatiti pana se dizolva zaharul.
Combinați fasolea, dovleceii și ingredientele rămase într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste amestecul de dovlecei. Aruncă bine. Acoperiți și refrigerați 8 ore, amestecând ocazional.
Notă: amestecul de dovlecei poate fi împărțit uniform între 4 borcane (1 halbă). A se păstra la frigider până la 1 săptămână.