Această rețetă servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 36 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ouă, biscuiți din făină de grâu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dulce De Leche Cheesecake Squares, Dulce De Leche Cheesecake Squares, și Dulce De Leche Cheesecake Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia de jos și laturile unei tigaie pătrate de 8 inci cu 2 foi de folie (încrucișate), lăsând o surplombă de 2 inci pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Măcinați fin biscuiții cu zahăr și un vârf de sare într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați unt, amestecând până se combină. Apăsați amestecul uniform pe fundul tăvii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tava De Copt
3
Coaceți 10 minute, apoi se răcește în tigaie pe un raft 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Presărați gelatina peste lapte într-un castron mic și lăsați să stea 2 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți împreună crema de brânză, ouăle, sarea și amestecul de gelatină într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până se combină bine, aproximativ 2 minute, apoi amestecați dulce de leche ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
Cremă De Brânză
Gelatină
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă umplutura peste crustă, netezind blatul, apoi se coace într-o baie de apă fierbinte în cuptor până când centrul este doar setat, aproximativ 45 de minute. Se răcește cheesecake complet în tigaie pe raft, aproximativ 2 ore. Rece, acoperit, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Încălziți toate ingredientele glazurate într-un cazan dublu sau într-un castron mic de metal așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând până se omogenizează, apoi turnați peste cheesecake, înclinând tigaia pentru a acoperi uniform blatul. Rece, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Ridicați cheesecake din tigaie folosind folie și tăiați în pătrate de 1 inch cu un cuțit subțire, ștergând cuțitul după fiecare tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și Cooking.com.
1
Cheesecake (fără glazură) poate fi răcit până la 3 zile.