Dulce De Leche Cheesecake

Dulce De Leche Cheesecake
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână unt, topping bătut, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Dulce De Leche Cheesecake, Dulce De Leche Cheesecake, și Dulce De Leche Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă cu spray de gătit. Face Crusta. În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, puneți cerealele. Zdrobiți fin cu sucitorul. Într-un castron mic, amestecați cerealele zdrobite și untul topit până se amestecă bine. Apăsați crusta ferm și uniform în partea de jos și 1 inch în sus a plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
CerealeCereale
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 9 minute; se răcește 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele de Topping până se amestecă bine; lăsați să stea în timp ce faceți Cheesecake, astfel încât căpșunile să devină suculente. În castron mediu separat, bate toate ingredientele Cheesecake cu mixer electric la viteza medie pana se omogenizeaza; lingura peste crusta. La frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Pentru a servi, lingura Topping peste felii de Cheesecake. Acoperiți și refrigerați resturile.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista