Dulce Challah
Dulce Challah este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 181 calorii. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, apă caldă, linie de fire de șofran și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Dulce Challah, Pâine Dulce Challah, și Dulce și sărat Mini Chocolate Chip Challah chifle.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; amestecați firele de miere și șofran.
Adăugați unt topit, 1 linguriță de sare și ou; se amestecă bine cu un bici.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 2 3/4 căni de făină în amestecul de drojdie și amestecați până se formează un aluat moale. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul va fi foarte moale).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 40 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Punch aluat în jos. Formați aluatul într-o bilă; reveniți la castron. Acoperiți și lăsați să crească încă 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute.
Împărțiți aluatul în 3 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), pe o suprafață ușor făinată, rotiți fiecare porție într-o frânghie de 25 de inci cu capete ușor conice.
Așezați frânghiile pe lungime pe o foaie mare de copt presărată cu făină de porumb; ciupiți capetele împreună la capetele neacoperite pentru a sigila. Frânghii împletite; prindeți capetele libere pentru a sigila. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până când aproape s-au dublat în dimensiune.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați 1 linguriță de apă și gălbenușul de ou mare, amestecând cu o furculiță până se amestecă. Descoperi pâine, și ușor perie cu amestec gălbenuș de ou.
Se presară uniform cu 1/4 linguriță de semințe de mac.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă. Se răcește pe un suport de sârmă.