Dulce & Tangy Tras De Carne De Porc
Reteta dulce & Tangy Tras de carne de porc ar putea satisface pofta American în aproximativ 8 ore și 15 minute. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.0 pe portie. Acest fel principal are 375 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de soia, muștar dijon, friptură de umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Rețete similare sunt Carne de porc trasă cu sos de grătar dulce și acidulat, Carne De Porc Trasă În Interior Cu Sos De Grătar Dulce Și Acidulat, și Tangy Tras De Carne De Porc.
Instrucțiuni
Tăiați friptura de porc în jumătate; puneți într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Combinați conservele, ceapa, sosul de soia și muștarul; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit. Tăiați carnea de porc cu două furci și reveniți la aragazul lent; încălziți.
Serviți pe chifle, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Ai tras carne de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir