Dukka
Dukkah ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 173 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, semințe de coriandru, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Dukka, Dukka, și Rețetă Dukkah.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați alunele pe o foaie de copt și coaceți timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt parfumate. În timp ce nucile sunt încă fierbinți, turnați-le pe un prosop de ceai. Îndoiți prosopul peste ele pentru a le acoperi și frecați puternic pentru a îndepărta pielea. Puneți deoparte să se răcească.
Într-o tigaie uscată la foc mediu, prăjiți semințele de susan până se rumenesc ușor.
Se toarnă într-un castron mediu imediat ce se termină, astfel încât să nu continue prăjirea. În aceeași tigaie, prăjiți semințele de coriandru și chimen în timp ce agitați tigaia sau amestecați ocazional până când încep să apară.
Transferați la un procesor de alimente. Procesați până la măcinarea fină, apoi turnați în castron cu semințele de susan.
Așezați alunele răcite în robotul de bucătărie și procesați până când sunt măcinate fin. Se amestecă în castron cu mirodenii. Condimentează cu sare și piper și amestecă bine.