Drunken Peachanero Salsa
Reteta Drunken Peachanero Salsan este gata în aproximativ 8 ore și 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa Borracha (Salsa Beat), Salsa Borracha (Salsa Beat), și Carne de porc beată cu salsa de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună piersicile conservate, piersica proaspătă, ceapa, ardeiul habanero și cilantro într-un bol de amestecare; se amestecă.
Se toarnă sucul de lămâie, tequila și uleiul de măsline peste amestec și se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți; refrigerați peste noapte sau 8 ore înainte de servire.