Dressing thailandez de arahide

Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan ? Thai Peanut Dressing ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 157 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsimi . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți zahăr brun, ulei de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Thai Veggie Slaw cu sos de arahide și crocante Wontons , Ginger Lime Thai Dressing și Rule de primăvară vegetariene fără gluten cu sos de arahide în stil thailandez .
Instrucțiuni
Dizolvați amidonul de porumb în 1/2 cană de apă rece; puse deoparte.
Amestecați sosul de soia, untul de arahide, zahărul brun, oțetul alb, uleiul de susan și 1 cană de apă caldă într-o cratiță mică la foc mediu; se fierbe si se amesteca pana se dizolva zaharul. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; se fierbe până când sosul este gros, 1 sau 2 minute.
Se ornează cu alune tocate și frunze de mentă după dorință.