Dressing pentru cârnați

Dressing pentru cârnați
Rețeta Dressing pentru cârnați se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție conține 322 de calorii, 13 g de proteine și 18 g de grăsimi. Pentru 2,25 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de pâine de porumb, tartă de mere și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 38%. Încercați dressing-ul de pâine de porumb cu cârnați, dressing-ul de pâine de cârnați, mere și afine și nuci și dressing-ul de pâine de porumb cu cârnați, mere și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cuburile de umplutură și amestecul de umplutură; pus deoparte. Într-o tigaie mare, gătiți cârnații, ceapa, mărul, ciupercile, țelina, sare și piper în unt la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați la amestecul de umplutură. Se amestecă bulionul, nucile pecan, pătrunjelul și salvie; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Transferați într-un 3-qt uns. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 30 de minute. Descoperi; Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate11
Revista