Dressing de pâine de porumb pentru o mulțime
Dressing de pâine de porumb pentru o mulțime este o rețetă de sud care servește 40. Această garnitură are 474 de calorii, 21 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 1,23 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pâine, nucșoară măcinată, ouă și pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu un scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dressingul de pâine de porumb Calico, dressingul de pâine de porumb și cârnați și dressingul de pâine de porumb pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, combinați apa, ceapa, țelina, pătrunjelul, untul și nucșoara. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede. În mai multe boluri mari, combinați pâinea, pâinea de porumb, ouăle, ouăle fierte tari, puiul, bulionul și amestecul de ceapă.
Împărțiți între patru unse 3-qt. vase de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45-50 de minute sau până când un termometru arată 160°.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.