Dressing de pâine de porumb pentru o mulțime

Dressing de pâine de porumb pentru o mulțime
Dressing de pâine de porumb pentru o mulțime este o rețetă de sud care servește 40. Această garnitură are 474 de calorii, 21 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 1,23 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pâine, nucșoară măcinată, ouă și pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu un scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dressingul de pâine de porumb Calico, dressingul de pâine de porumb și cârnați și dressingul de pâine de porumb pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați apa, ceapa, țelina, pătrunjelul, untul și nucșoara. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede. În mai multe boluri mari, combinați pâinea, pâinea de porumb, ouăle, ouăle fierte tari, puiul, bulionul și amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Pui Gătit Cuburi5 Căni De Pui Gătit Cuburi
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
Pâine De Porumb Tăiată, PrăjităPâine De Porumb Tăiată, Prăjită
1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat1-1/2 Cani De Patrunjel Proaspat Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Împărțiți între patru unse 3-qt. vase de copt.
3
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45-50 de minute sau până când un termometru arată 160°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții40
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista