Dovlecelul festonat al lui Aida
Dovlecelul festonat al lui Aida este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, crenguțe de cimbru, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dovlecel Festonat Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Aida ' s-Gallo Pinto, și Salata de porumb, roșii și Avocado Aida pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la 350 de grade F (foc mediu) și puțul de ulei.
Așezați dovleceii într-o sită așezată peste un castron, sareți bine, aruncați pentru a acoperi și lăsați deoparte să se scurgă, cel puțin 5 minute.
Când este gata de gătit, ungeți 1 bucată de folie de aluminiu pe 1 parte.
Presărați 1/4 cană de brânză în mijlocul foliei pentru a forma un dreptunghi, șindrilă 1/4 din dovlecel peste brânză (aproximativ 3 rânduri de 8 monede de dovlecel).
Presărați 1/4 cană de șalotă și 1 linguriță de usturoi uniform deasupra și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se acoperă cu încă 1/4 cană de brânză, se presară cu 1 linguriță de făină universală și se acoperă cu 4 crenguțe de cimbru. Închideți bine folia pentru a forma un pachet și repetați pentru a face 4 pachete.
Așezați pachetele pe grătar și gătiți până când dovlecelul este moale și fiert, rotind o dată, aproximativ 10 minute în total.