Dovlecel umplut cu ciuperci
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă dovlecelul umplut cu ciuperci. Pentru 75 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 152 de calorii, 8 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. 171 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, făină, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Dovlecei umpluți cu orez și ciuperci, Dovlecei umpluți cu orez și ciuperci și Dovlecei umpluți cu ciuperci cu parmezan Panko Topping pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală cu apă ușor sărată și gătiți dovleceii întregi până încep să devină fragezi, aproximativ 10 minute.
Scurgeți dovlecelul și lăsați-l deoparte să se răcească. Odată ce se răcește, tăiați dovlecelul în jumătate pe lungime și scoateți carnea centrală, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch în jurul întregului dovlecel. Tăiați carnea de dovlecei scoasă în bucată.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile si ardeiul rosu dulce pana se inmoaie si ciupercile isi elibereaza sucul, aproximativ 5 minute. Se amestecă făina și oregano, apoi se amestecă carnea de dovlecel tocată rezervată și brânza Monterey Jack.
Se încălzește amestecul până când brânza se topește și umplutura este fierbinte. Umpleți umplutura în dovlecelul scobit; stropiți fiecare cu aproximativ 3/4 de lingură de parmezan.
Preîncălziți grătarul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Prăjiți dovlecelul până când umplutura clocotește și brânza se rumenește, 3 până la 5 minute.