Dovlecel prăjit și ceapă Cippolini cu sos Romesco de alune

Dovlecel prăjit și ceapă Cippolini cu sos Romesco de alune
Dovleceii prăjiți și ceapa Cippolini cu sos Romesco de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 503 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ardei iute, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Bețe de dovlecel parmezan cu sos Romesco prăjit fumuriu, Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Creveți prăjiți cu sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru ceapa prăjită: aruncați ceapa în ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Transferați ceapa într-o tigaie de prăjire medie și prăjiți până se rumenesc ușor și tocmai fierbeți aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Pentru dovleceii prăjiți: aruncați dovleceii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Se pune într-o tigaie cu prăjire medie și se prăjește până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Așezați atât dovleceii, cât și ceapa pe un platou mare de servire și stropiți cu o parte din sosul romeso și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Serviți cu Antipasto spaniol.
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până la fumat. Se sotează separat usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iute și cubulețele de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Îndepărtați fiecare ingredient cu o lingură pliată așa cum s-a făcut. Degajează tigaia cu oțetul și vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Plasați toate
11
Ingredientele sotate și lichidul deglazing într-un procesor de alimente și se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Adăugați alunele și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
13
Adăugați mierea și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
14
Aranjați toate ingredientele pe un platou și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
15
Serviți pâine crustă feliată pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat

Ingrediente

10puțin dovlecel tocatLegături de cârnați de ceapă verde de 1 kgLegături de cârnați de ceapă verde de 1 kg227ardei habeneropene de brânză spaniolă asortate. (Ar trebui să aibă un sortiment de lapte de vacă, lapte de oaie și lapte de capră)pene de brânză spaniolă asortate. (Ar trebui să aibă un sortiment de lapte de vacă, lapte de oaie și lapte de capră)2chilies ancho, înmuiate în apă clocotită până la moale, însămânțatechilies ancho, înmuiate în apă clocotită până la moale, însămânțate10puțin dovlecel tocatBrânză de fermier, tăiată în bucăți de mărimea mușcăturiiBrânză de fermier, tăiată în bucăți de mărimea mușcăturii591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuișoare de usturoi decojitecuișoare de usturoi decojite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilalune decojitealune decojite1parmezan ras1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York10puțin dovlecel tocatUlei de măsline spaniol extra-virginUlei de măsline spaniol extra-virgin10puțin dovlecel tocatMăsline spaniole asortateMăsline spaniole asortate907ardei habeneroceapă cippolini, decojităceapă cippolini, decojită10puțin dovlecel tocatPătrunjel tocatPătrunjel tocat10puțin dovlecel tocatArdei Piquillo, feliațiArdei Piquillo, feliați2roșii de pruneroșii de prune1ardei gras roșu, prăjit, decojit, însămânțatardei gras roșu, prăjit, decojit, însămânțat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2,2 kg coaste scurte cu os2,2 kg coaste scurte cu os591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii10puțin dovlecel tocatSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat10puțin dovlecel tocatȘuncă Serrano, tăiată în bucățiȘuncă Serrano, tăiată în bucăți1butte topitpâine albă, crustă îndepărtată tăiată în cuburi micipâine albă, crustă îndepărtată tăiată în cuburi mici41 litru de lapte integral, la temperatura camereizucchini, tăiați pe părtinire în felii de 1/4 inchzucchini, tăiați pe părtinire în felii de 1/4 inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista