Dovlecel prăjit și ceapă Cippolini cu sos Romesco de alune

Dovlecel prăjit și ceapă Cippolini cu sos Romesco de alune
Dovleceii prăjiți și ceapa Cippolini cu sos Romesco de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 503 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ardei iute, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Bețe de dovlecel parmezan cu sos Romesco prăjit fumuriu, Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Creveți prăjiți cu sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru ceapa prăjită: aruncați ceapa în ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați ceapa într-o tigaie de prăjire medie și prăjiți până se rumenesc ușor și tocmai fierbeți aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Pentru dovleceii prăjiți: aruncați dovleceii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Se pune într-o tigaie cu prăjire medie și se prăjește până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Așezați atât dovleceii, cât și ceapa pe un platou mare de servire și stropiți cu o parte din sosul romeso și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Serviți cu Antipasto spaniol.
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până la fumat. Se sotează separat usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iute și cubulețele de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Îndepărtați fiecare ingredient cu o lingură pliată așa cum s-a făcut. Degajează tigaia cu oțetul și vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Plasați toate
11
Ingredientele sotate și lichidul deglazing într-un procesor de alimente și se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Adăugați alunele și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
13
Adăugați mierea și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
14
Aranjați toate ingredientele pe un platou și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
15
Serviți pâine crustă feliată pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat

Ingrediente

10creveți și cu veneLegături de cârnați de ceapă verde de 1 kgLegături de cârnați de ceapă verde de 1 kg2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pene de brânză spaniolă asortate. (Ar trebui să aibă un sortiment de lapte de vacă, lapte de oaie și lapte de capră)pene de brânză spaniolă asortate. (Ar trebui să aibă un sortiment de lapte de vacă, lapte de oaie și lapte de capră)2chilies ancho, înmuiate în apă clocotită până la moale, însămânțatechilies ancho, înmuiate în apă clocotită până la moale, însămânțate10creveți și cu veneBrânză de fermier, tăiată în bucăți de mărimea mușcăturiiBrânză de fermier, tăiată în bucăți de mărimea mușcăturii591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuișoare de usturoi decojitecuișoare de usturoi decojite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilalune decojitealune decojite12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec10creveți și cu veneUlei de măsline spaniol extra-virginUlei de măsline spaniol extra-virgin10creveți și cu veneMăsline spaniole asortateMăsline spaniole asortate9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceapă cippolini, decojităceapă cippolini, decojită10creveți și cu venePătrunjel tocatPătrunjel tocat10creveți și cu veneArdei Piquillo, feliațiArdei Piquillo, feliați2roșii de pruneroșii de prune1ardei gras roșu, prăjit, decojit, însămânțatardei gras roșu, prăjit, decojit, însămânțat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii10creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat10creveți și cu veneȘuncă Serrano, tăiată în bucățiȘuncă Serrano, tăiată în bucăți1butte topitpâine albă, crustă îndepărtată tăiată în cuburi micipâine albă, crustă îndepărtată tăiată în cuburi mici41 litru de lapte integral, la temperatura camereizucchini, tăiați pe părtinire în felii de 1/4 inchzucchini, tăiați pe părtinire în felii de 1/4 inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista