Dovlecel prăjit și ceapă Cippolini cu sos Romesco de alune
Dovleceii prăjiți și ceapa Cippolini cu sos Romesco de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 503 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ardei iute, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Bețe de dovlecel parmezan cu sos Romesco prăjit fumuriu, Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Creveți prăjiți cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru ceapa prăjită: aruncați ceapa în ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Transferați ceapa într-o tigaie de prăjire medie și prăjiți până se rumenesc ușor și tocmai fierbeți aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Pentru dovleceii prăjiți: aruncați dovleceii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Se pune într-o tigaie cu prăjire medie și se prăjește până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Așezați atât dovleceii, cât și ceapa pe un platou mare de servire și stropiți cu o parte din sosul romeso și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Serviți cu Antipasto spaniol.
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până la fumat. Se sotează separat usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iute și cubulețele de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Îndepărtați fiecare ingredient cu o lingură pliată așa cum s-a făcut. Degajează tigaia cu oțetul și vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
10
Plasați toate
11
Ingredientele sotate și lichidul deglazing într-un procesor de alimente și se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Adăugați alunele și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
13
Adăugați mierea și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
14
Aranjați toate ingredientele pe un platou și stropiți cu ulei de măsline.