Dovlecel marinat cu papioane
Dovlecelul marinat cu papioane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 644 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de oțet de vin, sare, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Dovlecei Și Papioane, Zucchini Marinata (Salată De Dovlecei Marinată), și Dovlecel Marinat La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați usturoiul, dovlecelul și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați dovleceii într-un castron mare din oțel inoxidabil, sticlă sau ceramică și amestecați roșiile, busuiocul, oțetul, restul de 2 lingurițe de sare și piperul.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți papioanele până când ați terminat, aproximativ 15 minute.
Scurgeți pastele și aruncați-le cu dovlecelul marinat și restul de 1/3 cană de ulei.
Variație: dovlecel marinat Balsamic cu papioane: pentru un fel de mâncare mai dulce, puteți înlocui o cantitate egală de oțet balsamic în locul oțetului de vin solicitat în rețetă.
Recomandare de vin: acest fel de mâncare ne pune în minte Mediterana franceză, iar un vin roșu sau alb din acea regiune ar fi un acompaniament perfect. Încercați un roșu din Ctes de Provence sau Bandol, un alb din orașul Cassis sau chiar un ros din aceeași zonă.