Dovlecei și dovlecei la grătar
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Dovleceii și dovleceii la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. Un amestec de dovlecei de vară, dovlecei, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1074 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Dovlecei Și Dovlecei La Grătar, Dovlecei la grătar / dovlecei de vară, și Dovlecei și dovlecei de vară la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Așezați dovleceii și dovleceii pe o foaie mare de folie de aluminiu și punctați cu unt. Se condimentează cu sare, piper și praf de usturoi. Sigilați legumele în folie.
Așezați pachetul de folie pe grătarul preîncălzit și gătiți 20 de minute, până când legumele sunt fragede.