Dovlecei umpluți cu porumb și piper
Dovleceii umpluți cu porumb și piper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, apă, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Porumb, ardei gras și saut de dovlecel 4, și Dovlecei umpluți cu Farro, ardei roșu și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe lungime în jumătate; așezați dovleceii și apa într-un vas dreptunghiular cu microunde, 11x7x1 1/2 inci. Acoperiți cu folie de plastic, rabatând înapoi o margine sau un colț de 1/4 inch pentru a ventila aburul.
Cuptor cu microunde la maxim 3 până la 5 minute sau până când dovlecelul este crocant-fraged. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți centrele din dovlecei, lăsând cochilii de 1/4 inch. Aruncați centrele.
Se amestecă ingredientele rămase. Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de porumb în fiecare coajă de dovlecel.