Dovlecei prăjiți și cartofi cu crustă de parmezan
Dovleceii fript și cartofii cu crustă de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 75 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți dovlecei, frunze de rozmarin, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovlecei prăjiți și cartofi cu crustă de parmezan, Scoici fript cu o crustă de parmezan, și Fripturi fript cu cartofi parmezan-salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți un vas mediu de apă la fierbere la foc mare.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți cartofii și lăsați să se răcească. Când se răcește, tăiați cartofii în jumătate.
Puneți o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați untul, usturoiul, cimbrul și rozmarinul și lăsați să gătească până se topește untul, aproximativ 2 minute. Între timp, condimentați părțile tăiate ale dovlecelului și cartofilor cu sare și piper. Așezați cu grijă dovleceii și cartofii tăiați cu fața în jos în untul topit.
Lăsați-le să gătească până se rumenesc, aproximativ 12 până la 15 minute.
Preîncălziți broilerul. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Așezați dovleceii rumeniți și cartofii pe foaia de copt tăiată cu fața în sus.
Presărați blaturile cu parmezanul.
Se pune în broiler până când brânza se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie și serviți.