Dovlecei prăjiți umpluți cu sos de pâine de porumb

Dovlecei prăjiți umpluți cu sos de pâine de porumb
Rețeta de dovlecei prăjiți umpluți cu sos de pâine de porumb este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această garnitură are 328 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de afine, salvie, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Porumb prăjit Mexican și dovleac umplut cu Quinoa, Pâine De Porumb De Dovleac, și Dovlecei Pattypan Umpluți Cu Chinoan Și Porumb Proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați cuburi de pâine de porumb într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
JeleuJeleu
PorumbPorumb
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când pâinea de porumb este prăjită, amestecând de două ori. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați fiecare dovleac pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
6
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, într-o tigaie de 13 x 9 inci. Înveliți dovleceii cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se toarnă 2 căni de apă clocotită peste dovlecei. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți dovleceii din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați afine, coacăze și 2 căni de apă clocotită într-un castron. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CoacăzeCoacăze
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Scurgere.
11
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați ceapa; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați țelină, morcov, salvie și usturoi; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
14
Combinați cuburi de pâine prăjită de porumb, amestec de afine, amestec de ceapă, bulion și ingredientele rămase într-un castron, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
AfineAfine
BulionBulion
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Lingură aproximativ 1 1/2 cană amestec de pansament în fiecare jumătate de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
16
Așezați jumătățile de dovlecei în tigaie, tăiați părțile în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când vârful unui cuțit străpunge ușor dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
18
Totalurile includ pâine de porumb de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Sirop De ArțarSirop De Arțar

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista