Dovlecei la grătar cu Feta și mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii la grătar cu Fetan și mentă. Această rețetă face 6 porții cu 167 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de piper, brânză feta, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de vinete și dovlecei la grătar cu Feta, năut și mentă, Salată de dovlecei la grătar cu alune, Fetan și sos de mentă cu iaurt, și Panglici de dovlecei cu Fetan și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Tăiați dovleceii pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Periați cu 2 linguri. ulei de măsline. Dovlecel la grătar, fără capac la grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Aruncați dovleceii cu șalotă și următoarele 6 ingrediente.
Serviți imediat peste rucola.