Dovlecei la cuptor cu Pancetta și pesmet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii coapte cu Pancetta și pesmet. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pancetta plată, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Piure de cartofi la cuptor, cu Pancetta, parmezan și pesmet, Ziti la cuptor cu dovlecei, anghinare și Pancetta, și Paste de dovlecei la cuptor cu Pancetta, măsline și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un vas de copt 12 și 12 și se întinde pentru a face un pat pentru zucchini.In vasul unui robot de bucătărie, combinați pâinea, brânza și rozmarinul. Pulsați până când pâinea este spartă în firimituri groase și amestecul este combinat. Puneți dovlecelul deasupra cepei în vasul de copt, tăiat cu fața în sus. Puneți 1 bucată de pancetta, prosciutto sau slănină între fiecare bucată de dovlecel, apoi presărați cu amestec de pâine și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei.
Coaceți până când dovlecelul este foarte fraged, aproximativ 1 oră și 10 minute.