Dovlecei de vară la grătar cu Feta și mentă

Squash de vară la grătar cu Fetan și menta ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 215 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper, suc de lămâie, dovlecei de vară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Salată de dovlecei de vară la grătar, Avocado și feta cu vinetă albă, Dovlecei de vară la grătar și brânză Kasseri cu lămâie și mentă, și Sărbătoriți vara cu salată de pepene verde cu mentă și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 dovleac pe o tăietură și faceți o tăietură diagonală la aproximativ 1 1/2 inci de la un capăt.
Rulați dovlecelul o jumătate de tură și faceți o altă tăietură diagonală (în aceeași direcție cu prima tăietură) la aproximativ 1 1/2 inci de capătul tăiat al dovlecelului.Repetați cu rularea și tăierea până ajungeți la capătul dovlecelului. (Aceasta se numește o tăietură de rolă; urmăriți acest videoclip CHOW pentru mai multe sfaturi.) Repetați cu dovlecelul rămas, puneți-l într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Așezați sucul de lămâie într-un castron mediu și amestecați uleiul de măsline într-un flux lent până se combină. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă jumătate din pansament în vasul de dovlecei, se condimentează generos cu sare și piper din nou, se aruncă pentru a se combina și se lasă deoparte.Între timp, încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mare (aproximativ 450 F până la 550 f).Când grătarul este gata, folosiți o lingură cu fante pentru a așeza dovleceii pe grătar. Rezervați vasul mare și orice pansament rămas în el. Gatiti dovleceii neacoperiti, intorcandu-i ocazional, pana cand sunt carbonizati in pete si crocanti, aproximativ 7 pana la 8 minute in total.Întoarceți dovleceii la grătar în vasul mare, adăugați jumătatea rămasă din pansament și aruncați până când sunt acoperite uniform.
Lăsați dovlecelul să se răcească până la temperatura caldă sau a camerei, aproximativ 15 minute.
Adăugați feta și menta și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu mai multă sare și piper, după cum este necesar.