Dovlecei de pui și Butternut
Puiul și dovlecelul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 370 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. dacă aveți la îndemână ierburi fine, piept de pui, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, și Dovlecei de pui și Butternut.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de prăjire cu spray de gătit.
Periați puiul cu 1 1/2 lingurițe de ulei; se presară cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper.
Așezați dovleceii într-un castron mare; stropiți cu 1 1/2 lingurițe de ulei rămase.
Se presară cu ierburi fine și restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper; aruncați bine. Spoon squash în jurul puiului.
Prăjiți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os (cel puțin 74°).
Scoateți puiul și dovleceii din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați vin în picăturile de tigaie; se încălzește la fierbere la foc mare, amestecând pentru a slăbi particulele maro. Reduceți căldura; gatiti 2 minute sau pana cand sosul se reduce la 1/4 cana.
Pe fiecare din cele 4 farfurii, Așezați 1 piept de pui și 1 cană de dovlecei. Puneți 1 lingură de sos peste fiecare piept de pui.