Dovlecei cu sos de roșii uscat
O porție conține 251 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,3 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ulei de măsline, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Taitei De Dovlecei (Zoodles!) cu Pesto de roșii uscate, Pizza cu roșii și dovlecei uscate cu brânză de capră # SundaySupper, și Cotlete de porc de cimbru cu tăiței de dovlecei de roșii uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă roșiile uscate la soare s-au păstrat în ulei, scoateți din ulei (rezervați-l) și tocați roșiile destul de mici. Dacă au fost doar uscate, înmuiați timp de 10 minute în apă clocotită, apoi scurgeți și tocați.
Încălziți 2 linguri de ulei rezervat sau nou într-o tigaie grea și adăugați prazul feliat; gatiti usor, neacoperit, timp de 5 minute.
Adăugați atât o mulțime de roșii, cât și vinul alb, amestecați bine, aduceți la fierbere, coborâți focul, acoperiți și fierbeți ușor timp de 30-40 de minute.În timp ce sosul se gătește, cu un cuțit ascuțit sau un cojitor de legume, tăiați dovleceii pe lungime în felii cât mai subțiri pe care le puteți gestiona.
Așezați-le pe o tavă, stropiți cu puțin ulei și radeți peste puțină sare și piper. Gatiti rapid sub un gratar fierbinte pana se bronzeaza, apoi intoarceti si repetati procesul. Continuați până când toate feliile sunt fierte.
Scoateți sosul de pe foc și pur și simplu într-un procesor de alimente.Subțiați cu apa (este posibil să aveți nevoie de puțin în plus) și adăugați zahăr după gust. Nu ar trebui să aveți nevoie de alte condimente, deoarece feliile de dovlecei sunt deja bine condimentate.