Dovlecei Conservați: Zucchine Sott ' Olio
Dovlecei conservați: Zucchine Sott ' Olio ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, oțet de vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Spuma de dovlecel - - - Spuma de dovlecel, Zucchine " o scapece "(dovlecei prăjiți Piquant), și Torta di Riso e Zucchine (Crostata de orez și dovlecei.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe lungime felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Așezați feliile într-o cratiță de dimensiuni medii. Acoperiți cu 2 părți apă sărată și 1 parte oțet. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare și lăsați să fiarbă 5 minute.
Scurgeți dovleceii și puneți-i într-un borcan sau într-un castron. Condimentați cu usturoi, hamsii, mentă, oregano și fulgi de ardei roșu.
Adăugați 2 căni de ulei și 1/2 cană de oțet. Scufundați complet dovleceii în ulei de măsline. Sigilați bine borcanul sau vasul. Zuccinni sunt gata de mâncare, dar pot fi păstrate și așa, la frigider, până la 6 săptămâni, atâta timp cât nivelul uleiului de măsline este păstrat astfel încât dovleceii să fie scufundați.