Dovlecei Coapte
Dovleceii coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 77 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, paprika maghiară, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Dovlecei Coapte, Dovlecei Coapte, și Dovlecei Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți 1 linguriță de ulei de măsline pe fundul unui vas de copt de 8 x 8 inci. Aranjați feliile de dovlecei în vas cu un model suprapus în rânduri sau o spirală într-un vas de plăcintă.
Se presară cu sare, piper și boia de ardei.
Pentru a face toppingul: într-un bol, amestecați împreună pesmetul panko, cimbru, parmezan și condimentați cu un strop de sare și câteva măcinări de piper.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și amestecați până când toate pesmetul sunt înmuiate cu nuanța galbenă a uleiului.
Presărați toppingul uniform peste vas și coaceți până când blatul se rumenesc, 30 până la 35 de minute.