Dovlecei Coapte

Dovlecei Coapte
Dovleceii coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 77 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, paprika maghiară, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Dovlecei Coapte, Dovlecei Coapte, și Dovlecei Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Ungeți 1 linguriță de ulei de măsline pe fundul unui vas de copt de 8 x 8 inci. Aranjați feliile de dovlecei în vas cu un model suprapus în rânduri sau o spirală într-un vas de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Se presară cu sare, piper și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
SareSare
5
Pentru a face toppingul: într-un bol, amestecați împreună pesmetul panko, cimbru, parmezan și condimentați cu un strop de sare și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
ParmezanParmezan
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și amestecați până când toate pesmetul sunt înmuiate cu nuanța galbenă a uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Presărați toppingul uniform peste vas și coaceți până când blatul se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista