Dovleac și afine cu orez
Dovleacul și afinele cu orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.42 pe portie. O porție conține 680 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de sare și piper măcinat, apă, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tort de dovleac cu afine uscate, Brioșe de dovleac cu afine și nuci pecan, și Brioșe de dovleac cu afine și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de floarea soarelui într-o oală mare la foc mediu-mare.
Se sotează ceapa în ulei fierbinte până la auriu, 5 până la 10 minute.
Adăugați orez în ceapă și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Amestecați apa, dovleacul, fasolea, afinele și bulionul de legume în amestecul de orez. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul de orez într-un vas mare de copt și se acoperă cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 45 de minute. Se amestecă arpagicul în amestecul de orez și se condimentează cu sare și piper.