Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleacul umplut cu Chinoan și vânat. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.05 pe portie. O porție conține 243 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, sare kosher, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Brânză De Dovleac Quinoa Ardei Umpluți, Ardei umpluți cu brânză de dovleac quinoa (Vegan și fără Gluten!) & Le Creuset Giveaway! PepperParty, și Creveți umpluți cu carne de vânat în folie de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți quinoa pe instrucțiunile pachetului. De obicei, 1 cană de quinoa uscată este egală cu trei până la patru căni de quinoa gătită. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa Gătită
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați partea superioară a dovleacului și îndepărtați corzile și semințele. Pune partea de sus deoparte. Rezervați semințele de dovleac pentru o altă utilizare. Înțepați cavitatea cu o furculiță și frecați cu 1 linguriță de sare. Frecați exteriorul dovleacului cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați dovleacul pe o foaie de copt cu margini și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Adăugați carne de vânat măcinată, ceapă tocată, usturoi tocat și chimen măcinat într-o tigaie încălzită. Gatiti pana cand carnea de vanat se rumeneste. Opriți focul și adăugați quinoa gătită, cireșele și dovleceii cu unt. Se amestecă până se amestecă uniform. Umpleți dovleacul cu amestecul de carne de vânat și quinoa și acoperiți cu capacul pentru a-l menține umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Carne De Vânat
Quinoa Gătită
Dressing Lamaie Piper
Chimen Măcinat
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Vânat
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați 1/2 apă în fundul foii de copt cu margini și introduceți-o în cuptor. (Pe măsură ce gătește, adăugați mai multă apă în tigaie, după cum este necesar, pentru a evita lipirea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți timp de 45 de minute până la o oră până când pielea de dovleac începe să baloneze și este fragedă. Nu gătiți prea mult, deoarece dovleacul se va prăbuși. Pentru a servi, tăiați dovleacul în pene, oferind fiecărei persoane o felie de dovleac și umplutura de carne de vânat și quinoa. Sau puteți scoate părțile laterale ale dovleacului în timp ce scoateți amestecul de carne de vânat și quinoa. Asigurați-vă că amestecați dovleacul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Vânat
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite