Dovleac Ravioli Bisque
Rețeta de dovleac Ravioli Bisque ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 596 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul cayenne, ceapa, umplutura de plăcintă cu dovleac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Bisque de dovleac într-o coajă de dovleac, Biscuiți De Dovleac Cu Ghimbir, și Biscuiți Cu Dovleac De Mere.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere; gatiti ravioli in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 5 minute; scurgere.
Pregătiți o tigaie cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in tigaia fierbinte pana se rumenesc. Se amestecă salvie, cimbru, piper cayenne, bulion de pui și umplutură de plăcintă cu dovleac; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute. Se toarnă peste ravioli scurse pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.