Dovleac Ghimbir Rugelach
O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ghimbir cristalizat, crustă de plăcintă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta Cu Dovleac Rugelach, Unt de dovleac și Rugelach de smochine caramelizate, și Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează o foaie mare de biscuiți cu spray de gătit.
Scoateți crusta din pungă; derulați pe suprafața de lucru. Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, zahărul brun și condimentele de plăcintă cu dovleac cu lingura până se omogenizează.
Răspândiți amestecul peste crustă până la 1/4 inch de margine.
Se presară cu nuci pecan și ghimbir; apăsați ușor în aluat.
Rulați începând cu capătul larg.
Așezați punctul cu fața în jos pe foaia de cookie.
Într-un castron mic, bateți oul și laptele; periați peste blaturi de produse de patiserie.
Se presară cu scorțișoară-zahăr.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire.
Se servește cald sau rece.