Dovleac de vară și pudră de porumb
Nevoie de o curs principal fără gluten? Squash de vară și Chowder de porumb ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, țelină, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Suc De Fructe De Vară Și Pudră De Porumb, Dovleac de vară și pudră de porumb, și Dovleac de vară și pudră de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Adăugați 1/2 cană de ceapă, țelină și dovlecei la picături în tigaie; saut 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Rezervați 1 cană de porumb; pus deoparte.
Așezați porumbul rămas și 1 cană de lapte într-un blender; procesați până se omogenizează.
Adăugați restul de 1 1/4 căni de lapte, cimbru, 1/2 linguriță de sare și piper în blender; procesați doar până se combină.
Adăugați amestecul de piure și rezervat 1 cană de porumb în tigaie. Reduceți căldura la mediu; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand continuu. Se amestecă 1/8 linguriță sare. Puneți aproximativ 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de slănină, 1 lingură de ceapă rămasă și 1 lingură de brânză.